Luuk Wijnhold
Risotto met knolselderij en gorgonzola // Rioja Reserva

Risotto met knolselderij en gorgonzola // Rioja Reserva

Een vegetarisch gerechtje, mits je de kippenbouillon even vervangt. Een niet al te lichtvaardige risotto, maar de combinatie risotto / aardse groente / blauwe kaas is natuurlijk wel een zalige. Ondanks het feit dat dit een Italiaans gerecht is, kiezen we hier voor een Rioja Reserva van Conde Villasenor. Een beetje een gekke keus misschien, maar houtgerijpte Tempranillo combineert gewoon heel lekker met blauwe kaas.  Tools:– Kookring (voor het opmaken)– Stekerset– Mandoline (of knife skills…) INGREDIËNTEN Voor de garnituren 1 potje zwarte olijven op water Ingemaakt mosterdzaad Bosui Peterselie-olie Balsamico Voor de risotto 1 sjalot, fijngesnipperd 125 gr knolselderij, in brunoise gesneden 125 gr risottorijst (Arborio) 1 scheut witte...

Lees meer →