B2B / Horeca

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Een betaalbare, Vivino 4*+ wijnpropositie voor uw hotel, restaurant, café of bedrijf. 

Bywynen heeft een aantal principes, die geknipt zijn om een vernieuwende en onderscheidende wijnkaart te creëren:

1. Alle wijnen zijn met 4* of hoger beoordeeld op Vivino. 
Uw gasten komen bij het scannen of opzoeken van een wijn nooit voor onplezierige ontdekkingen te staan. U biedt een transparante kwaliteit, zonder dat uw gasten steeds de flessen wijn scannen op hun telefoon.

2. Alle wijnen komen van kleine, onafhankelijke wijnmakers.
Geen grote commerciële huizen die op elke straathoek te krijgen zijn, maar kleine wijnmakers met een uniek verhaal dat u weer aan uw gasten kunt vertellen. Alle wijnen zijn gebotteld bij de wijnmakers zelf en door de wijnmakers zelf, van door henzelf geselecteerde druiven.

3. Alle wijnen komen uit wereldberoemde, Europese gebieden.
Uw gasten zullen de gebieden al vrij snel herkennen, namen als Barolo, Amarone, Bourgogne, Chateauneuf-du-Pape of Sancerre zijn natuurlijk aansprekend. Wellicht zijn ze er ooit op vakantie geweest. In Europa wordt zoveel moois gemaakt, dat het (in onze ogen) eigenlijk niet nodig is om wijnen uit alle uithoeken van de wereld te verkopen. Het supporten van onze eigen lokale, Europese wijnproducenten is ook wat waard.

4. Alle wijnen zijn betaalbaar en bereikbaar voor iedereen.
Bywynen biedt bijzonder assortiment, maar ook wijnen "van naam" blijven betaalbaar voor de gemiddelde consument. Ook in de horeca. Natuurlijk is een Puligny-Montrachet niet goedkoop, maar verhoudingsgewijs probeert bywynen deze wijnen voor een scherpe prijs aan te bieden.

Samenwerken met bywnen

Bywynen werkt graag samen met horeca of andere bedrijven! Met onze gegarandeerde 4*+ Vivino-beoordeelde wijnen zijn er tal van mogelijkheden. Bijvoorbeeld een wijnkaart met alleen maar 4*+-wijnen, relatiegeschenken met een mooie kwaliteitsgarantie, een proeverij voor bij een bedrijfsborrel, ga zo maar door!

Bywynen werkt altijd met levering op de eerstvolgende bezorgdag na bestelling. Ook hanteert bywnen standaard een betaaltermijn van 30 dagen op een factuur. Speciale wensen of verzoeken nemen we graag in gezamenlijkheid met u door.

De mannen van bywynen zijn erg gepassioneerd om ook in het business-to-business segment nieuwe proposities te creëren:

bijwijnen bywynen wijn kopen vivino luuk oprichter founder


Luuk Wijnhold - oprichter no. 1 van bywynen

"Wat ik heel interessant vind is de combinatie tussen consumentendata (via Vivino) en kleinere wijnmakers. Zo hebben we geleerd dat veel kleinere wijnmakers echt iets speciaals maken, soms zelfs zonder dat ze het zelf helemaal door hebben. Daar kun je toffe dingen mee. Wijnkaarten o.b.v. beoordelingen, cadeauproposities en ga zo maar door. Enorm leuk om daarover te sparren."

wijn bijwijnen bywynen oprichter wijn kopen witte wijn rode wijn vivino

 Job Lameris - oprichter no. 2 van bywynen

"De afgelopen jaren hebben we behoorlijk wat Europese wijnmakers bezocht. En deze boeren vragen niet de hoofdprijs voor hun unieke product. Uiteindelijk willen wijnmakers ook het liefst dat "gewone" consumenten hun wijnen drinken. Mooi om deze wijnen bij een groter publiek te introduceren. Zo breng je hoogstaande Europese kwaliteit dichter bij de Nederlandse consument."

Prijzen & Uniciteit

Voor horeca of grootafnemers zijn we ook bereid te kijken naar een geschikte prijs op basis van volume. Hier hebben we met een aantal horecagelegenheden goede afspraken over weten te maken.

Ook bieden onze wijnmakers wijnen die we niet allemaal op onze website hebben staan, om onze horecaklanten iets unieks te kunnen bieden. 
Wel zijn al onze wijnen altijd traceerbaar. Dat wil zeggen dat we niet anders etiketteren voor horeca of consument. We gebruiken altijd de fles / het etiket van onze wijnmaker.

Interesse om eens samen te sparren over uw plannen met uitstekend beoordeelde wijnen? We komen graag eens langs voor een kop koffie - of een glas wijn! 

Laat een berichtje achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.