Op jullie huwelijk moet de wijn natuurlijk niet zomaar goed zijn, maar vooral heel speciaal. Als jullie als wijnliefhebbers een meer persoonlijke touch willen dan de huiswijn van jullie locatie of cateraar, dan ben je bij bywynen aan het goede adres!

Bywynen biedt alleen maar wijnen die met 4* of meer zijn beoordeeld op Vivino. De kans dat jullie gasten de wijnen geweldig gaan vinden is dan ook maximaal! En dat hoort natuurlijk bij zo'n dag!

Met een slim assortiment wijnen is er voor elk huwelijk wel een assortiment samen te stellen. Van exclusieve Barolo's, Meursaults of Amarones, tot gewoon hele goede en lekkere wijnen uit Europa's beroemdste wijngebieden. 
En dat ook nog eens direct van kleine en lokale wijnboeren.

Twee huwelijken waarop bywynen mocht offreren:

Voorbeeldassortiment 1: Wijn op het huwelijk van Luuk en Sjoukje

Speciaal voor het huwelijk van Luuk en Sjoukje stelde bywynen een wijnarrangement voor hun gasten samen. Ook verzorgt bywynen een bedankje, met eigen etiket, voor alle gasten om mee naar huis te nemen. Om een idee te krijgen van wat zoiets zou kosten.
Voor 39 euro per volwassene, verzorgde bywynen:

Champagne (4.4*) bij de Receptie.
Sancerre rosé bij de Amuse / chacuterie (4.3*).
Chardonnay Pouilly-Fuissé bij het Voorgerecht / zalm (4.1*).
Barolo bij het Hoofdgerecht / wild (4.1*).
Passito del Veneto bij het Toetje / bruidstaart (4.6*).
Elzas Muscat Blanc bij het aansluitende feest (4.3*).

Een fles Sancerre met eigen etiket (4.1*) per paar/koppel als aandenken aan het huwelijk, met persoonlijke kaartjes erbij die het bruidspaar zelf kon beschrijven als bedankje.

Voorbeeldassortiment 2: Wijn op het huwelijk van Peter en Madelon

Peter en Madelon kozen voor een wat beperkter budget, waarvoor bywynen ook een passend wijnassortiment wist te offreren. Ook Peter en Madelon wensten een bedankje, wat dankzij het directe contact met de wijnboeren (die zelf bottelen) prima te realiseren is.

Voor 26 euro per volwassene, offreerde bywynen:

Cremant d'Alsace (4.3*) bij de Receptie.
Bourgogne Chardonnay Saint-Verand bij het Voorgerecht / salade (4.1*).
Amarone bij het Hoofdgerecht / stoofpot (4.5*).
Elzas Muscat Blanc bij het aansluitende feest (4.3*).

Een fles Beaujolais Morgon met eigen etiket (4.1*) per paar/koppel als aandenken aan het huwelijk, voornamelijk omdat het bruidspaar liefhebber is van rode wijn. Wederom met kaartjes erbij die het bruidspaar kon beschrijven.

We denken graag je ultieme huwelijk uit!

Ook interesse in gegarandeerd geweldige wijnen op jullie huwelijk? Willen jullie advies over hoe jullie dat zouden kunnen inrichten voor het budget dat jullie daarbij in gedachten hebben, of passend bij het menu dat jullie serveren?

Laten we dan eens vrijblijvend een kop koffie - of glas wijn - drinken. We denken graag met je mee. Laat hieronder een berichtje achter en we komen zo snel mogelijk bij jullie terug!