icon-account icon-glass

Verzenden, Voorverkoop, Ophalen en Retourneren


Wat mag je van bywynen verwachten? Goed om daar helder over te zijn. Mocht je twijfelen of vragen hebben, neem dan vooral even contact met ons op! We zijn bereikbaar via Whatsapp (zie knop hieronder) en via: info@bywynen.nl.

 

Verzenden

Bestellingen worden doorgaans binnen 1 werkdag verpakt en verstuurd. Verzenden doet bywynen met PostNL. Ook bezorgen we zelf, in de omgeving van Rotterdam of ten behoeve van speciale momenten (als we de bestellingen voor de kerst nog gegarandeerd willen bezorgen bijvoorbeeld). 

Via Track & Trace (e-mail) word je op de hoogte gehouden van je zending. Geen Track & Trace ontvangen? Dan mag je er vanuit gaan dat we de bestelling zelf zullen bezorgen. Als je hier specifieke vragen over hebt, neem dan vooral even contact met ons op via Whatsapp (knop hieronder) of e-mail (info@bywynen.nl).

Mocht je niet thuis zijn dan zal je bestelling worden afgeleverd bij de buren. Indien dat ook niet lukt bij een pick-up point.

Doorgaans worden de bestellingen na aanbieding binnen 24 uur bezorgd door PostNL. Houd er rekening mee dat in drukke perioden (kerst, april/mei, Sinterklaas, Black Friday, enz.) of door bijzondere omstandigheden (Corona, sneeuw, gladheid, mist, etc.) dit wat langer kan duren. 

 

Wijnen op voorverkoop

We verkopen ook wijnen op voorverkoop. Dit staat duidelijk vermeld in de producttitel of op de productpagina. Op deze producten geven we interessante kortingen. De levering van de wijnen op voorverkoop duurt echter wel wat langer, tot maximaal 6 weken na het moment van bestellen. Reden hiervoor is dat de wijn nog niet in Nederland is. Je moet dus wat langer wachten op je bestelde wijn, maar krijgt er een interessante korting voor terug. We proberen je op de hoogte te houden van de levering, maar als je vragen hebt - schroom ons dan vooral niet te benaderen.

Voor wijnen op voorverkoop rekenen we aparte verzendkosten, deze zijn gelijk aan onze normale verzendkosten. Dit omdat deze wijnen vaak een aparte zending zijn, doordat de wijnen op voorverkoop wat langer duren. 

Bijvoorbeeld: als je voor 80 euro bestelt uit ons reguliere assortiment en voor 80 euro uit onze voorverkoop betaal je tweemaal verzendkosten. Je krijg ook twee zendingen. Eentje direct met ons reguliere assortiment en eentje na een aantal weken met wat je hebt gekocht op voorverkoop.

Koop je voor minimaal 100 euro uit ons reguliere assortiment en voor minimaal 100 euro op voorverkoop dan verzenden we altijd gratis.

 

Verzendkosten

Binnen Nederland: Bestellingen met een bestelwaarde van 75 euro of hoger verzenden we gratis, voor de rest rekenen we 5,95 verzendkosten.

Binnen België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg: Bestellingen met een bestelwaarde van 100 euro of hoger verzenden we gratis, voor de rest rekenen we 6,95 verzendkosten.

Overige landen: Bestellingen met een bestelwaarde van 250 euro of hoger verzenden we gratis, voor de rest rekenen we 19,95 verzendkosten.
 

 

Ophalen

Leuk! We bieden je ook de mogelijkheid om je bestelling bij ons op te halen. Dit kan op onze locatie op de Willem van Hillegaersbergstraat 41, 3051 RK in Rotterdam. 

We proeven ook nog graag een glaasje met je als je langskomt en vertellen je wat meer over onze wijnen en ons bedrijf.

 

 

Retourneren

Wil je je bestelling graag retourneren? Je kunt je wijn dan met elke gewenste vervoerder retourneren naar:

bywynen
Willem van Hillegaersbergstraat 41
3051 RK Rottererdam
Nederland

Zodra we je zending ontvangen hebben, restitueren we je het bedrag van de flessen wijn in de retourzending.

We zijn uiteraard ook benieuwd waarom je de wijnen retourneert, zeker als dat is omdat je ontevreden bent over de wijn of onze dienstverlening. Laat ons dan dat ook vooral even weten, via whatsapp (zie knop hieronder) of via een mailtje naar: info@bywynen.nl.

Zit er kurk in je fles of is er anderszins iets mis met de wijn, laat het ons ook even weten. Dan zorgen wij voor een vervangend product. Wij voelen ons uiteraard verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten die we verkopen.