Wat mag je van bywynen verwachten? Goed om daar helder over te zijn. Mocht je twijfelen of vragen hebben, neem dan vooral even contact met ons op! We zijn bereikbaar via Whatsapp (zie knop hieronder) en via: info@bywynen.nl.

 

Verzenden & timings

Bestellingen <16.00u worden dezelfde werkdag verzonden. In het geval van een weekenddag is dat de eerstevolgende werkdag (maandag). Dit geldt voor België en Nederland. Doorgaans zijn pakketten dan de volgende dag bezorgd. Dat komt neer op de volgende dagen:

  • Besteld op maandag <16u, bezorgd op dinsdag
  • Besteld op dinsdag <16u, bezorgd op woensdag
  • Besteld op woensdag <16u, bezorgd op donderdag
  • Besteld op donderdag <16u, bezorgd op vrijdag
  • Besteld op vrijdag <16u, bezorgd op zaterdag
  • Besteld op zaterdag <16u, bezorgd op dinsdag
  • Besteld op zondag <16u, bezorgd op dinsdag

Bezorging wordt uitgevoerd door PostNL, via de PostNL-app of website kun je je pakket dan ook volgen. We proberen je daar zo goed mogelijk van op de hoogte te houden.
Mocht je niet thuis zijn dan zal je bestelling worden afgeleverd bij de buren. Indien dat ook niet lukt bij een pick-up point. Houd er rekening mee dat in drukke perioden (kerst, april/mei, Sinterklaas, Black Friday, enz.) of door bijzondere omstandigheden (Corona, sneeuw, gladheid, mist, etc.) dit wat langer kan duren. 

Helaas is er ook weleens sprake van breuk, hierdoor worden pakketten door PostNL uit proces gehaald en naar ons geretourneerd. Zie je dit gebeuren in Track & Trace, laat het ons dan even weten (via whatsapp of email) dan organiseren we een nieuwe zending.

 

Wijnen op voorverkoop

We verkopen ook wijnen op voorverkoop. Dit staat duidelijk vermeld in de producttitel of op de productpagina. Op deze producten geven we interessante kortingen. De levering van de wijnen op voorverkoop duurt echter wel wat langer, tot maximaal 6 weken na het moment van bestellen. Reden hiervoor is dat de wijn nog niet in Nederland is. Je moet dus wat langer wachten op je bestelde wijn, maar krijgt er een interessante korting voor terug. We proberen je op de hoogte te houden van de levering, maar als je vragen hebt - schroom ons dan vooral niet te benaderen.

Indien je wijnen uit de voorverkoop in een bestelling plaatst met ons reguliere assortiment, dan wordt de hele zending pas verzonden als de voorverkoopwijn binnen is. Wil je de reguliere wijnen eerder ontvangen? Plaats dan een aparte bestelling met de reguliere wijnen, dan worden die apart verzonden. 

Bijvoorbeeld: als je voor 80 euro bestelt uit ons reguliere assortiment en voor 80 euro uit onze voorverkoopwijnen in een gezamenlijke bestelling, dan krijg je de hele bestelling pas als de voorverkoopwijnen binnen zijn. Zou je twee losse bestellingen plaatsen, dan krijg je de wijnen separaat geleverd.

 


Verzendkosten

Binnen Nederland: Bestellingen met een bestelwaarde van 75 euro of hoger verzenden we gratis, voor de rest rekenen we 5,95 verzendkosten.

Binnen België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg: Bestellingen met een bestelwaarde van 100 euro of hoger verzenden we gratis, voor de rest rekenen we 6,95 verzendkosten.

Overige landen: Bestellingen met een bestelwaarde van 250 euro of hoger verzenden we gratis, voor de rest rekenen we 19,95 verzendkosten.

Heb je wat kleinere bestellingen? Je kunt de wijnen ook ophalen!

  

Ophalen

Leuk! We bieden je ook de mogelijkheid om je bestelling bij ons op te halen. Dit kan op onze locatie op de Willem van Hillegaersbergstraat 41, 3051 RK in Rotterdam. 

We proeven ook nog graag een glaasje met je als je langskomt en vertellen je wat meer over onze wijnen en ons bedrijf.

We zijn doorgaans wel op de locatie of in de buurt. Stuur ons daarom even een appje of mailtje voordat je komt, dan houden we er rekening mee.

 

 Retourneren

Wil je je bestelling graag retourneren? Je kunt je wijn dan met elke gewenste vervoerder retourneren naar:

bywynen
Willem van Hillegaersbergstraat 41
3051 RK Rottererdam
Nederland

Zodra we je zending ontvangen hebben, restitueren we je het bedrag van de flessen wijn in de retourzending.

We zijn uiteraard ook benieuwd waarom je de wijnen retourneert, zeker als dat is omdat je ontevreden bent over de wijn of onze dienstverlening. Laat ons dan dat ook vooral even weten, via whatsapp (zie knop hieronder) of via een mailtje naar: info@bywynen.nl.

Zit er kurk in je fles of is er anderszins iets mis met de wijn, laat het ons ook even weten. Dan zorgen wij voor een vervangend product. Wij voelen ons uiteraard verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten die we verkopen.