Geschenksets / Relatiegeschenken

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Voor veel bedrijven verzorgen wij ook geschenk(sets), kerstpakketten en relatiegeschenken. Dat doen we in bulk, bezorgd op bijvoorbeeld een kantoor. Of per stuk, bezorgd op huisadressen. Het lukt ons dit te verzorgen vanaf zo'n 15 euro per geschenkset, inclusief bezorging.

Opbouw van een geschenkset

Elke geschenkset bouwen we als volgt op:

  1. De wijn, naar keuze uiteraard. Hoewel we momenteel, tot aan de kerst van 2022, proberen om zoveel mogelijk wijnen van Chateau Cristi te verkopen. Dit omdat we dan rond de kerst, een mooi bedrag over kunnen maken aan het goede doel, ook dankzij uw geschenksets en kerstpakketten. 
  2. Een geschenkverpakking, een houten kistje of kartonnen geschenkverpakking. 
  3. Een kaartje, met daarop een door u aangeleverde tekst. Gericht aan degene aan wie u de wijn cadeau doet.
  4. De verzendwijze, bezorgd in bulk op een kantoorlocatie, of op huisadressen.

Het lukt ons dit te verzorgen vanaf zo'n 15 euro per geschenkset, 1 fles wijn, bezorgd op een huisadres. In Nederland of waar dan ook in de Europese Unie. Uiteraard zakelijk gefactureerd aan uw bedrijf.

 

Samen passende geschenksets creëren 

Overweegt u uw medewerkers, relaties, collega's, familieleden of klanten een paar mooie wijnen cadeau te doen? Neem dan even contact met ons op!

We kijken graag even met u mee; wat is een geschikte wijn passend bij de gelegenheid, hoe kunnen we uw geschenkset wat persoonlijker maken en hoe richten we dit logistiek goed in? Dankzij onze vrij snelle logistiek (next-day) en varieteit aan mogelijkheden (pakket, pallet, stukgoed, internationaal) zijn we flexibel het geheel naar uw wens in te richten.